Weekly News

Mirelle Stoor delar med sig av sina bästa designtips!

Mirelle Stoor är inredare, influencer och egen företagare med passion för inredning. För oss berättar hon om sina bästa inredningstips. 

Mirelle Stoor – Design By Mirelle

Mirelle driver sitt eget företag som inredare och influencer. Hon syns som bloggare och har en stor skara fans på Instagram och andra sociala medier. Hon älskar gamla, vackra stolar och hus med själ, men undviker gärna plast i inredningen. Förutom sammet, som är på modet nu, är en av de hetaste trenderna inom inredning enligt Mirelle att man inte längre är lika trendkänslig.

– Många lägger tid och fokus på att ta reda på vad de själva verkligen tycker om och skapar utifrån det sin personliga stil. Detta går hand i hand med att medvetenheten har vuxit och att man är noga med var sakerna kommer ifrån, samt att de är av bra kvalitet. Jag får mycket respons på återbruk och hur man kan göra saker själv. 

En glaslampa som gått sönder kan bli en vas i stället, alla kan designa själva. Jag hittar mycket häftigt på loppis och auktioner: gamla, fina hantverk och saker som har en design som man älskar men som inte är i rätt färg eller skick. Dessa kan man själv fixa upp med färg eller ny klädsel, bara fantasin sätter gränser!

Du kan följa Mirelles blogg här! 

Här hittar du Mirelles Instagram! 

Dela artikeln

Journalist

Anna Bjärenäs

Fler artiklar